D I V I A S

Зареждане

Проследяване и анализиране на резултати

Проследяване и анализиране на резултати

Проследяване и анализиране на резултати

За да може да се направи правилна оценка на посещенията на уебсайта Ви, както и да се проследи ефективността на SEO стратегията и маркетинговите кампании, трябва да бъдат анализирани статистиките му. Те могат да Ви помогнат с изграждането на ясна представа как се справя Вашия уебсайт, в сравнение с конкуренцията, къде трябва да бъде наблегнато и какво би било прогнозното развитие на уебсайта Ви.

Ние можем да Ви предложим анализ на тази информация, за да може по-лесно и по-точно да изберете каква да бъде стратегията за Вашето онлайн присъствие. Част от ключовите статистики, които можем да Ви представим са:

  • Брой посещения;
  • Брой уникални потребители;
  • Поведение на потребителите в уебсайта;
  • Ключови думи, по които потребителите намират Вашият уебсайт;
  • Средностатистическо време прекарано в уебсайта Ви за всеки потребител;
  • Източници на трафик към уебсайта Ви.
Как анализирането на статистики за уебсайта Ви ще помогне на бизнеса Ви?

Как анализирането на статистики за уебсайта Ви ще помогне на бизнеса Ви?

С помощта на тези статистики, нашият екип от професионалисти може да Ви препоръча стъпки, които да предприемете, за да постигнете по-добро онлайн присъствие и да постигнете поставените цели.

Защо е нужен анализ на статистики за уебсайта ми?

За да може да се предприемат правилните действия за развитието на бизнеса Ви, е препоръчително да се опрем на статистиката. В случай, че не се взима предвид статистика за вече съществуващото Ви онлайн присъствие, може да се изпадне в ситуация, където фокуса Ви да подобрите бизнеса Ви е в грешната посока, което коства много повече ресурси в сравнение с добре изготвена статистика и план.

900 +

Работни станции

80 +

Сървъра

50 +

Уеб страници

20 +

Клъстера за виртуализация

Доволният клиент е наш приоритет!