D I V I A S

Зареждане

Дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

За да може бизнесът Ви да бъде откриван от нови потребители е добре той да бъде рекламиран спрямо нуждите Ви и желаните от Вас резултати. Дигиталният маркетинг е най-бързият начин да привлечете нови посетители в уебсайта Ви и в социалните Ви мрежи.

Създаването на добър основен трафик, дори и той да е неорганичен Ви позволява по-лесно да натрупате повече органичен трафик - посетители, които сами откриват Вашият сайт или профили в социалните мрежи. Рекламите в социалните мрежи и други портали, които са по-специфични за Вашия бизнес могат да създадат възможности за връзка с потребителите, да се изгради брандова осведоменост и да се генерират продажби. Нашият процес за успешен дигитален маркетинг включва:

  • Подбиране на среди, в които да се рекламира, за да се достигне до целевата аудитория;
  • Съобразяване на бюджетите спрямо Вашата дигитална стратегия;
  • Изработка на дизайн на рекламните кампании спрямо Вашия брандинг.
  • Измерване и анализ на резултатите от рекламните кампании;
  • Тъй като дигиталния маркетинг е динамична сфера, където трябва да се приспособяваме към променящите се условия и тенденции е необходимо непрекъснато обновяване на стратегията, за да се постигнат по-добри резултати.
Как дигиталния маркетинг ще подобри бизнеса Ви?

Как дигиталния маркетинг ще подобри бизнеса Ви?

Дигиталния маркетинг разпространява бизнеса Ви в онлайн пространството, което ви позволява да създадете и развиете силно онлайн присъствие за Вашия бизнес. По този начин несъмнено ще достигнете до по-широка аудитория.

Как тези реклами ще достигнат до потенциални клиенти?

Ние персонализираме таргет аудиторията на рекламите спрямо нуждите на Вашия бизнес. За разлика от стандартните реклами, дигиталните реклами имат възможността да достигат до хората, които е най-вероятно да имат интерес в услугите или продуктите, които предлагате. Чрез създаване на качествено съдържание и активни рекламни кампании можете да повишите осведомеността за своя бранд сред потребителите. Това помага да се установи доверие и лоялност към вашия бранд, като се увеличава вероятността да изберат вас пред конкуренцията.

На каква база се подбират местата, където да бъде пусната реклама?

Съобразяваме се спрямо Вашия бизнес и сферата, в която оперира. Също се взима предвид и бюджета Ви и таргет аудиторията Ви. Тъй като е важно да бъдем информирани за новите тенденции, ние сме готови да променяме подхода си, за да се адаптираме към променящата се онлайн среда.

Как мога да разбера, дали кампаниите са успешни?

Освен чрез нарастването на броя потребители и посещения в социалните мрежи и уебсайта Ви, ние ще Ви уведомяваме за резултатите от рекламите, като измерваме редовно получените резултати. По този начин можем да оценим ефективността и да направим корекции, където е необходимо.

Защо е добре да имате дигитална стратегия:

Една от основните цели на дигиталния маркетинг е да увеличи продажбите. Чрез използване на ефективни онлайн стратегии можете да привлечете потребители и да ги преобразувате в клиенти. За да може дигиталния маркетинг да бъде възможно най-успешен, той трябва да следва добре определен план спрямо очакваните от Вас резултати.

900 +

Работни станции

80 +

Сървъра

50 +

Уеб страници

20 +

Клъстера за виртуализация

Доволният клиент е наш приоритет!