D I V I A S

Зареждане

Изработка на уебсайт

Изработка на уебсайт

Изработка на уебсайт

В днешно време все повече хора използват интернет за търсене на информация и услуги. Добре направеният уебсайт представлява виртуална визитна картичка и осигурява онлайн присъствие, което позволява на потенциалните клиенти и потребители да Ви намерят и да получат информация за вас. Ние от Дивиас можем да изработим за Вас уебсайт, с който да се отличавате от конкуренцията и да развивате бизнеса си по-ефективно.

Нашият екип от професионалисти има дългогодишен опит в разработването на уебсайтове, които имат съвременен дизайн и разработка отговаряща на всички уеб стандарти. Ние знаем, че всеки бизнес се нуждае от подходящо за неговата сфера на работа решение и ние ще Ви предоставим точно това.

Как изработката на уебсайт ще подобри бизнеса Ви?

Как изработката на уебсайт ще подобри бизнеса Ви?

В днешно време, най-лесният начин да се достигне до нови клиенти е чрез интернет, а уебсайтът на бизнеса Ви е еквивалента на физическата Ви локация, но в онлайн пространството - ако изглежда добре, лесен е да се намери и е оптимизиран спрямо целите на бизнеса, то той става добра репрезентация за Вас.

Какво включва един уебсайт?

В зависимост от нуждите и целите Ви, уебсайта Ви може да включва различни елементи и функционалности, които да представят Вас, услугите, които предлагате и защо клиентите Ви трябва да изберат Вас. В зависимост от бизнеса, уебсайта Ви може да бъде и онлайн магазин или персонализирано приложение - уебсайтове с повече функционалности, които Ви позволяват да извършвате дейността си и онлайн.

Какво можем да Ви предложим?

В зависимост от нуждите Ви, можем да изработим уебсайт за Вас от нулата или с помощта на платформи като Wordpress, Joomla, Drupal и други. Независимо от метода на разработка, ние можем да Ви предложим:

  • Проучване на нуждите Ви, нуждите на клиентите Ви и конкуренцията;
  • Атрактивен дизайн, с които бизнеса Ви да изпъкне пред конкуренцията;
  • Качествена реализация, за да може уебсайта Ви да бъде възможно най-стабилен;
  • Добро SEO, за да може клиентите Ви лесно да Ви намират;
  • Дизайн съобразен с всякакви устройства, за да може да бъде достъпен уебсайта Ви за всички възможни клиенти.
Заяви безплатна консултация

900 +

Работни станции

80 +

Сървъра

50 +

Уеб страници

20 +

Клъстера за виртуализация

Част от последните ни уебсайт платформи

Проекти

Kamen Chanev Foundation

Уебсайт платформа

Научете повече

Cheap travel

Уебсайт платформа

Научете повече

Доволният клиент е наш приоритет!