D I V I A S

Зареждане

Поддръжка на уебсайтове и онлайн магазини

Поддръжка на уебсайтове и онлайн магазини

Поддръжка на уебсайтове и онлайн магазини

Всеки уебсайт и онлайн магазин имат нужда от поддръжка. Тя е от съществено значение за бизнеса, тъй като гарантира безпроблемното функциониране и непрекъсната работа на Вашият уебсайт или онлайн магазин. Услугата включва редица дейности, които гарантират, че Вашият уебсайт е актуален, функционален и сигурен.

Ние ще следим работата на вашия уебсайт, проверявайки за възможни проблеми и ще реагираме, ако се появи необходимост от отстраняване на неизправности и проблеми или възстановяване. По този начин ще имате спокойствието, че вашето онлайн присъствие ще функционира оптимално.

Как поддръжката на уебсайт или онлайн магазин ще подобри бизнеса Ви?

Как поддръжката на уебсайт или онлайн магазин ще подобри бизнеса Ви?

Поддръжката на уебсайт или онлайн магазин включва редица важни аспекти, които изискват време, умения и ресурси, за да се осигури правилното функциониране и успешното развитие на вашето онлайн присъствие. Тя помага на бизнесите да поддържат актуална информация, да подобряват потребителското преживяване и да се адаптират към променящите се нужди и изисквания на потребителите.

Какво включва поддръжката?

В зависимост от нуждите Ви, поддръжката може да бъде изцяло техническа - в случай на инцидент да се отреагира, което гарантира, че уебсайта Ви ще продължи да функционира успешно, но може и да включва много други дейности, които ще помогнат на сайта Ви да се разпространява по-добре и да бъде актуален.

Кои са основните аспекти на поддръжката на уебсайтове и онлайн магазини?

  • Техническа поддръжка: Уебсайтовете и онлайн магазините изискват редовна поддръжка, която включва актуализация на софтуера, оптимизация на базата данни, създаване на резервни копия, сигурност и защита от зловреден софтуер. Тези технически аспекти са от съществено значение за безпроблемното функциониране на Вашия уебсайт или онлайн магазин и защитата на данните на клиентите;
  • Дизайн и развитие: За да запазите привлекателен и професионален изглед на уебсайта или онлайн магазина, може да бъде необходимо редовно актуализиране на дизайна и функционалността. Това включва добавяне на нови функции, подобрение на потребителския интерфейс и оптимизиране на изживяването на потребителите;
  • Оптимизация на производителността: Това включва оптимизация на зареждането на страниците, минимизиране на времето за отговор и други мерки, които осигуряват бърза и плавна работа на уебсайта или онлайн магазина;
  • Съдържание и маркетинг: Поддръжката на уебсайт или онлайн магазин може да включва създаване и актуализиране на съдържание, като например текстове, снимки, видеоклипове и продуктови описания. Освен това е необходимо да се провежда маркетингова дейност, като оптимизация за търсачки (SEO), управление на социални медии и рекламни кампании, за да се увеличи видимостта и трафика към уебсайта.

900 +

Работни станции

80 +

Сървъра

50 +

Уеб страници

20 +

Клъстера за виртуализация

Доволният клиент е наш приоритет!