Изработка на сайтове


 • Съществуват два вида бизнес – онлайн представени бизнеси и бизнес извън бизнеса. Днес над 50% от световното население е свързано с интернет ежедневно, като според различни проучвания до 2025 година този процент може да достигне до 80%. Това бизнесът Ви да е онлайн представен в информационната епоха в която живеем вече не е лукс, а задължение, което ще спомогне да разширите вашите бизнес хоризонти.

  Първото важно решение, което трябва да вземете след като сте решили, че искате дигитално представяне или просто искате да промените онлайн визията и на бранда си, трябва да се изясни от какви функционалности имате нужда. Според функционалностите си уеб сайтовете могат да бъдат много различни, но те се разпределят в няколко категории:

 • Статични уеб сайтове

  • Личен сайт тип визитка – Подходящи са за да запознаете онлайн аудиторията с вас, възможностите ви и работата ви. Подходящи са за визитки, които няма да търпят честа промяна на съдържанието. Подходящи са за адвокати, лекари и т.н.
  • Фирмен уеб сайт тип визитка – Чрез тях можете да запознаете онлайн аудиторията с това кои са основните дейности на фирмата, къде се намира, как могат и да се свържат с вас и т.н. Подходящи са за фирми, при които информацията няма да бъде променяна често и желаят просто да бъдат онлайн представени.
 • Динамични уеб сайтове

  Този тип уеб сайтове са подходящи за по-мащабни проекти, при които информацията ще бъде по-често променяна и допълвана. Всички тези приложения имат някакъв тип административни панели, които спомагат информацията да бъде лесно променяна от, дори от хора без специализирани умения по информатика и програмиране:

  • Личен сайт или фирмен сайт - в допълнение на статичните уеб сайтове тук могат да бъдат добавени неща като портфолио, описание на по-сложни и интересни казуси с които сте се сблъсквали;
  • Блогове;
  • Онлайн магазин;
  • Уеб базиран софтуер – Портали за имоти, хотелски системи и д.р.

Правилният избор на уебсайт е жизнено важен, тъй като това реално са основите на онлайн къщата ви, която ще градите. Ако сте решили да строите двуетажна семейна къща, но в последствие решите да издигнете блок, то трябва основите да бъдат променени, за да може конструкцията да запази своята цялост. Както и обратното не е релевантно да излеете основи за блок, а да построите двуетажна къща.

Ние от Дивиас подхождаме индивидуално към всеки клиент, използвайки най-новите технологии и тенденции в информационните и компютърните технологии. Нашите специалисти ще бъдат рамо до рамо с вас през ценния процес, който предстои, като по този начин можем да гарантираме за качество и надеждност на крайния продукт, отговарящ на вашите критерии и изисквания.

За запитване

можете да се свържете с нашия екип на e-mail: office@divias.net или на телефони:
+359 (0) 888 654 465
+359 (0) 889 930 831